*
*
*
*
*
*
*

Awards

 

Feedback examples from buyers

Gud så fin han är! Jag sitter och beundrar honom hela tiden, jätte fin är han verkligen! Jag längtar tills det är dags för nästa docka av er :)

Tack ännu en gång! 

Super Seller! Perfect All The Way! Highly Recommend! Gorgeous Baby! Thanks!

Tusen tack för att jag fick bli Nelly Valentinas nya mamma. Hon är helt bedårande, fantastisk och otroligt fin. Kan inte fatta hur Ni kan skapa så fina små barn!!
 
Kram, Yvonne.

Hej!  Jag är nästan mållös så fin så!  Tusen tack för att du gjort henne så fantastiskt söt!  Jag kommer att kalla henne Ninni Sophie efter en mycket älskad docka min dotter hade. Jättetack för att du gjort Ninni Sophie till mig.

Med vänlig hälsning Anne

Hej
Tack för den underbara dockan Märta hon är ju så otroligt söt. Håller nu på att sticka kläder till henne skall skicka en bild på vad jag har skapat till henne

Katarina Nimrodsson

Liebe Barbro, Ich möchte mich hertzlich für die puppe Beatrice bedanken! Sie ist ein wunderschönes baby, und sie hat einen besonderen platz hier bei ihren geschwistern. Vielen dank, und viele liebe grüsse,

Corinna

Germany

Du har verkligen lyckats att få lilla Simon jättesöt, och han ser verkligen verklig ut och babyrosig om kinderna. Jag är jättenöjd med honom ! Tack så jättemycket!
Han hade jättesöta kläder och skor också! Han kommer att få sova i en riktig babyvagga också.

Många hälsningar och tack !
från Anette

Hej!

Nu har Teodor anlänt.. Så sööt han är. Allt var helt och fint i paketet... Kanske blir det fler dockor så småningom... Fin är han och vi har köpt massor med kläder till honom... =)

Tusen tack! =) Kicki

Hello Barbro and Kristina, I recieved my baby boy Florian yesterday and I must say that I´m lost for words - he is just STUNNING!!! Everything about him is beautiful, even his package is beautiful! Florian is perfect in every way. He even has the true skintone of a real baby and he has all those little extra touches making him even more special. I hope that you are very proud of your babies because Florian is the most lovely looking baby that I have. Everything is so professionally done. I am truly impressed with everything.

Evelyn

USA

Hej!

Har hämtat ut dem nu. Åh de är helt underbara, speciellt lilla Allis då som jag ska behålla själv, hon var bara för söt och så verklig på ett sätt. Mia var också underbar och min mamma kommer älska sin julklapp, det vet jag redan.

Tusen tack! Så underbara! :)

Mvh Therese

   

Hej Barbro och Kristina!
Nu har vi fått hem lilla Michelle och hon är ljuvlig på alla sätt. Underbart fint målad och så fint hår och kläder som var så söta så man vill inte sätta på henne något annat. Helt perfekt! Så tack från mig för den här gången.

Hälsn. Inger


Hej!

Har varit och hämtat lilla Liam idag. Ni har gjort ett enastående jobb!! Han är bara så underbar!! Han har fått en egen fin vagga att sussa i. Ställer mig då och då och tittar på honom....så himla söt och ser ut som en riktig liten bebis!

Tusen tusen tack!!

Kram Karin

May I just say, you really have created some stunnng babies, all very delicately painted, and beautiful

Judy

Nu har Daniel kommit!!
Helt underbar, jag blev alldeles
mållös!!Jag tyckte han såg ut att börja gråta...mycket levande!! Nu är han bara min! Kram!

Dockan är helt underbar blev helt såld när jag såg henne
Elin tycker jag passar denna docka så det behåller vi.
Tack för denna gång jag vet att vi blir nöjda, har Mimmi o
Benjamin sen innan och de är så verkliga, nästan som dom lever.
Det är väldigt stor skillnad på reborndockor, ni lyckas få den rätta
färgen på ansiktet så det ser riktigt ut inte för mycket starka
färger så det blir så overkligt på något sett.
Jag är glad att jag vann denna dockan.
Må så gott och än en gång tack för att ni finns så
vi kan köpa era underbara dockor.
Kram
Må så gott
Mvh Mon

Du ska tro att jag var ivrig att öppna paketet. Och det var mycket väl tejpat.... När jag till slut lyckats fått upp det såg jag de mest underbara babysar! Jag hade förväntat mig att de skulle vara söta. Men de var ljuvligare än jag anat! Jag blev överlycklig. Nu har Ellinor och Joaquim intagit sina platser i babyrummet. Stort tack till er Barbro och Kristina. Ni är helt suveräna. Nu har dom kommit de två underbara charmtrollen Ellinor och Joaquim.Tänk att samtidigt få hem två nya reborn babysar. Det var nästan som julfton att få öppna det stora paketet och se att dockorna var finare än jag någonsin förväntat mig.Och så många fina saker det följde med dem!!!
Ni är verkligen professionella Barbro och Kristina! Tack så jättemycket

MVH Elisabeth

Hej!

Anders har äntligen kommit hem idag, han är LJUVLIG, tack för den lilla snuttefilten han också hade med sig, armbandet har jag satt på honom, och tutten i mun..*ler*
Tusen tack! ( han är så veklighetstroget gjord, så jag tycker mig se att han både andas och snuttar på sin tutte..*fniss*)
Ha det gott! Vi hörs igen till hösten, när det är dags för en lillasyster till Anders.

Med vänliga hälsningar Anita

Jag fick Maria idag och hon var helt underbar ! Så söt och så verklig och gosig ! Jag gillar henne jättemycket ville bara berätta detta från en helnöjd Mariaägare ! Ha det så bra Mvh Marita

Hämtade "Wilma" idag! det var det sötaste jag sett!!! jag blev alldeles ställd, vill tacka dej för den underbara Dockan och utsökta detaljer, så fint gjord, och sånt arbete bakom, allt var helt perfekt! Du är klart professionell i detta du gör med känslor och arbete. Jag kommer klart att rekommendera dej till alla jag känner! Tack för trevlig kontakt och proffsjobb! Vi kommer att höras igen! helt klart! Tusen Rosor till dej Kristina! önskar dej allt gott i livet! Kramis Jeanice och Wilma.

Hej! Johanna anlände onsdagen den 11april, första anblicken av henne fick mig stum, det var kärlek vid första ögonkastet, samma gäller för hela familjen, både barnbarnen som låg över hos mormor den natten, och lilla Natalie ville inte släppa taget ens i sömnen. Vi älskar henne både stora som små. Jag tar upp henne många gånger under dagen och bara njuter av hennes lilla ansikte och hennes mjuka kropp. Stort tack att jag fick bli hennes mamma :-) kram från Marian i Vänersborg Det första man möttes av var doften från Johanna och kläderna ,när jag äntligen fick bort kläderna från hennes lilla ansikte, måste jag säga jag blev helt stum, sen började tårarna rinna , jag var helt betagen, ingen bild i världen kan göra det lilla ansiktet rättvisa. Hon är helt underbar , jag älskar hennes lilla söta ansikte. Hon väcker upp så många fina känslor i mig som är svåra att beskriva. Många kramar från oss här i Vänersborg

Hej!

Nu har lilla Skrållan kommit hem till mig och när jag öppnade paket och fick se henne blev jag alldeles rörd, fick tårar i ögonen. Hon känns och se verkligen ut som en riktig bebis. Absolut den sötaste docka jag har sett!
Du har gjort ett fantastiskt jobb, tack så jätte mycket!
Ha det bra nu där uppe i Umeå.
Med hälsning Frida

Hejsan..

Herre gud jag har tårar i ögonen, hon är så vacker , helt underbar.. Jag älskar henne.. Hon är såå otroligt fin helt fantastiskt.. Väntar bara på att hon ska gråta eller titta sig omkring, hon ser verkligen ut som en verklig bebis. Nu ligger hon nerbäddad i sin vagn med en rosa filt över sig och tittar lite..

Emma

Hej. Nu har jag äntligen fått hem Lukas och Mathilda. Dom var så fina och välgjorda så att man blev helt tagen, och fina kläder hade dom på sig. det är nästan så att jag vill ha en bebis till genast, men det får nog vänta tills sommaren. Ni måste ha ett väldigt tålamod och mycket skicklighet i er. Många tack för denna gång och en GOD jul och ETT GOTT NYTT ÅR på er båda två.

Mvh Anne-Louise

Vi har hämtat Teo i dag. Det var den finaste och mest verklighetstrogna docka vi sett han är fantastisk! Teo var mycket finare än vad vi kunde tänka oss. Vi ska ta väl hand om honom. Vi är så glada och nöjda att vi har Teo här hos oss! Han känns och ser ut som en riktig bebis, han är helt underbar! Vi kan inte sluta att beundra honom! Ni gör ett fantastiskt jobb!

Hjärtligt tack Diana och Birgitta

Hejsan

Åhhhhh de är helt ljuvliga, fick nästan hjärtsnurp ett tag. Och tänk att de är mina. Ni har gjort ett helt underbart arbete, tack underbara ni. Jag ska vårda dem ömt och ge dem massor med kärlek. Kommer snart att beställa fler bebisar av er.

Varma hälsningar Mia

       

Hej Kristina

Tack för ljuvliga lilla Ester! Vi kommer med all sannolikhet att höras igen gällande andra dockor! Hon var fantastiskt välgjord. Jag är djupt imponerad på er förmåga till reborning. Tack än en gång...

Ulrika

Tack så mycket!
Gustav är så fantastiskt vacker, jag är så glad att det var jag som fick honom. Det var också tack vare min mamma som hjälpte mig med Tradera. Gustav kom den 10/10 till oss han verkade ha haft en bra resa. Tack för alla presenter. Vem vet kanske det blir en till pojke eller flicka från er någon gång. Många glada hälsningar från Jessica och Gustav

Hej Kristina!

Har nu Albin hemma hos mig!!
Han är bland det finaste jag sett! Så söt! Vilket arbete! =)
Tack för ett superbra jobb!

Ha en fortsatt trevlig sommar
Hälsningar Lisa

Ni gör dom vackraste reborn bebisarna !
 
mvh Josefine


 

 

 

Best viewed in 1024 x 768 resolution